Dit is een meezinger, lees- en liedboek

Dit is een meezinger, groot lees- en liedboek van Brigitte Kaandorp

Haar fans en alle zangkoren die graag goede sier willen maken met Brigitte’s onvolprezen liederenschat zaten er al jaren op de wachten: een boek met haar wereldberoemde teksten. In september 2012 was het zo ver. Toen verscheen Dit is een Meezinger, Groot Lees- en Liedboek bij Uitgeverij Nijgh & Van Ditmar. Op kloek formaat, gebonden en voorzien van hilarische toelichtingen van Brigitte zelf: haar ontroerendste, openhartigste en meest schaamteloze liedjes, met de daarbij behorende bladmuziek.

Bijna alle teksten van Brigitte

Brigitte schrijft al haar teksten zelf. Alle bekende teksten staan in het boek: Blijf altijd bij mij, Annelies van der Pies, Ik ben hem kwijt, Radiografisch bestuurbare zeilboot, Lellebel en het met de Annie M.G. Schmidtprijs bekroonde Lente. En iedereen kan nu op piano of ukelele meespelen en –zingen, want de liederen zijn voorzien van melodie, akkoorden en piano- of ukelelebegeleiding.

Met eigen illustraties

Ook schreef Brigitte bij elk lied een verhaal over de ontstaansgeschiedenis ervan en bevat het boek enkele uitzonderlijke documenten waaronder bijvoorbeeld haar afwijzing voor de Kleinkunstacademie en de eerste recensies. En alles zélf geïllustreerd! Ook nog!

Dit is een meezinger is online te koop via: www.libris.nl